Damesmode

ZOMER-OPRUIMING  kortingen van 10 – 70%


Bij Ekster Mode in Leens vindt u een zeer uitgebreide collectie damesmode. De nieuwste mode van vele leuke modemerken zorgt ervoor dat bijna iedereen kan slagen bij de grootste en leukste modewinkel van Noordwest Groningen.

Al meer dan 100 jaar is Ekster Mode een begrip in de wijde omtrek. Het is en blijft onze uitdaging om onze collectiekeuze en service aan te passen aan de wensen van u als klant. Verder hopen wij met ons enthousiast verkoopteam een stukje van onze passie voor mode op u over te brengen.

Neem aan de hand van onderstaande fotopresentatie alvast een kijkje op onze afdeling damesmode en hopelijk mogen we u snel in onze winkel begroeten.

Let op: Bijna elke week komen bij ons nieuwe modecollecties binnen, dus loop geregeld eens naar binnen, er is steeds weer iets nieuws!

Impressie damesmode

Deze diashow vereist JavaScript.

De bovenstaande fotopresentatie geeft een impressie van onze afdeling damesmode, maar omdat er elke week nieuwe modecollecties bij ons binnenkomen, zult u veel mode in onze winkel aantreffen die niet op de foto’s staat afgebeeld.

In onze winkel vindt u een zeer breed pakket aan modemerken, van trendy tot klassiek, van casual tot gekleed. Merken die u op onze afdeling damesmode kunt vinden zijn bijvoorbeeld: S.Oliver, Tom Tailor, Dreamstar, Enjoy, Yest, Soya, Angels, Signature, Brandtex, Setter, Rabe, Gafair, Bram’s Paris, Cars, In Shape, Vieuw, Rino & Pelle, Lebek, enz.

Bent u nieuwsgierig naar de damesmode van een bepaald merk, dan kunt u ook de website van dit merk bezoeken. Kijk bijvoorbeeld eens op:

www.dreamstar.nl
www.enjoywomenswear.nl
www.setterfashion.com
www.hitdamesmode.nl/merken/soyaconcept
www.brandtex.com

Extra services van Ekster Mode

• Betaling met pin, Fashion-cheque, VVV-bon en natuurlijk contant.

• Als een kledingstuk niet perfect past, dan kunnen wij het voor u laten vermaken. In speciale gevallen kunnen wij ook bij u thuis langskomen met kleding, bijvoorbeeld als u niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen. Neemt gerust contact met ons op om een afspraak te maken!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de damesmode bij Ekster Mode? neem contact met ons op per e-mail: info@ekstermodewonen.nl of telefoon: 0595 – 571 655.