• Dames­mode

    DE NIEUWSTE NAJAARSMODE HANGT NU IN ONZE WINKEL

Bij Ekster Mode in Leens vindt u een zeer uitge­breide collectie dames­mode. De nieuwste mode van vele leuke mode­merken zorgt ervoor dat bijna iedereen kan slagen bij de grootste en leukste mode­winkel van Noord­west Groningen.

Al meer dan 100 jaar is Ekster Mode een begrip in de wijde omtrek. Het is en blijft onze uitda­ging om onze collec­tie­keuze en service aan te passen aan de wensen van u als klant. Verder hopen wij met ons enthou­siast verkoop­team een stukje van onze passie voor mode op u over te brengen.

Aan de hand van de foto­p­re­sen­tatie kunt u alvast een kijkje nemen op onze afde­ling dames­mode en hope­lijk mogen we u snel in onze winkel begroeten.

De boven­staande foto­p­re­sen­tatie geeft een impressie van onze afde­ling dames­mode, maar omdat er elke week nieuwe mode­col­lec­ties bij ons binnen­komen, zult u veel mode in onze winkel aantreffen die niet op de foto’s staat afgebeeld.

In onze winkel vindt u een zeer breed pakket aan mode­merken, van trendy tot klas­siek, van casual tot gekleed. Merken die u op onze afde­ling dames­mode kunt vinden zijn bijvoorbeeld:

Dream­star, Cecil, Enjoy, Tom Tailor, Soya, Angels, Red Button, Gafair, Vieuw, Brandtex, Setter, Lebek, Killtec, enz.

Bent u nieuws­gierig naar de dames­mode van een bepaald merk, dan kunt u ook de website van dit merk bezoeken. Kijk bijvoor­beeld eens op:

www.dreamstar.nl
www.enjoywomenswear.nl
www.brandtex.com

Extra services van Ekster Mode

• Beta­ling met pin, Fashion-cheque, VVV-bon en natuur­lijk contant.

• Als een kleding­stuk niet perfect past, dan kunnen wij het voor u laten vermaken. In speciale gevallen kunnen wij ook bij u thuis langs­komen met kleding, bijvoor­beeld als u niet in de gele­gen­heid bent om naar onze winkel te komen. Neemt gerust contact met ons op om een afspraak te maken!

Meer infor­matie

Wilt u meer infor­matie over de dames­mode bij Ekster Mode? neem contact met ons op per e-mail: info@ekstermodewonen.nl of tele­foon: 0595 - 571 655.

Bijna elke week komen er nieuwe mode­col­lec­ties binnen. Volg ons op Facebook & Inst­agram en kom langs in de winkel: er is steeds weer iets nieuws!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

tele­foon: 0595 - 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openings­tijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Op zon- en feest­dagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeer­ge­le­gen­heid. Komt u met het open­baar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!