• Gordijnen

    Voor elk raam een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

Voor een ruime keuze in gordijnen, overgordijnen, in-betweenstoffen en vitrages bent u bij Ekster Wonen aan het juiste adres.

Gordijnen brengen sfeer in uw huis, bezorgen u extra privacy en het doet wonderen met de akoestiek. Gordijnen zijn zeer bepalend voor wat betreft de sfeer in een ruimte, het geeft uw kamer of slaapkamer een geheel andere uitstraling.

Gordijnen

Bij Ekster Wonen in Leens vindt u een ruime keus in gordijnstoffen. Door een zorgvuldige selectie uit diverse merken gordijnstoffen hebben wij de meest aansprekende stoffen in onze winkel hangen. Doordat elke stof meestal ook nog eens in vele kleuren leverbaar is, heeft u al snel keus uit meer dan duizend verschillende gordijnen. Daarnaast is er een grote keus in de verwerking van de gordijnstof:

• Aan een rail met ingestikte plooien: enkele plooien, vlinderplooien, triplooien, enz.
• Op een roede met zeilringen in diverse kleuren of op lussen
• Kamerhoog met een loodveter of per baan met een onderzoom
• Met of zonder voeringstof

Omdat er veel mogelijkheden zijn, smaken verschillen en elke woonsituatie anders is, komen wij indien u dat wenst persoonlijk bij u langs om een goed advies te geven. Geheel vrijblijvend maken wij voor u een offerte zodat u de juiste keus kunt maken.

In-betweenstoffen

Voor een sfeervolle en ruime beleving in uw kamer zijn in-betweenstoffen (half transparant) voor grote ramen, serres of tuindeuren een ideale oplossing. Ze maken van de kamer een lichte en sfeervolle ruimte. Alle mogelijkheden van confectie zoals beschreven bij de overgordijnen zijn ook bij in-betweenstoffen mogelijk. We hebben in onze winkel een zeer ruime keus van diverse leveranciers in vele kleuren, dessins en verschillende transparanties. Het opmeten en het vrijblijvende advies ter plaatse behoort tot onze kosteloze service !

Vitrages

Ondanks de populariteit van de in-betweenstoffen zijn er soms situaties waar vitrages nog steeds de beste oplossing zijn. Het verminderd de inkijk, neemt niet veel ruimte in en geeft een gezellige uitstraling. Diverse soorten hebben wij standaard op voorraad, en andere soorten of speciale uitvoeringen kunt u ook gewoon bij ons uitzoeken, welke wij dan voor u bestellen.

Wij verkopen onder andere de volgende merken:

A House of Happiness
Holland Haag
Vadain
• Dekortex
• Egger
• Bytzum

Garantie

Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor de mooiste oplossing voor uw raam, maar daarnaast kunt u er op vertrouwen dat wij ook kwaliteit leveren. Daarom zit op alle raamdecoratie die u bij ons besteld kwaliteitsgarantie. Vraag in onze winkel naar de garantie op het product van uw keuze.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze gordijnen? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 – 571 655.

Wilt u een compleet interieuradvies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspiratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

telefoon: 0595 – 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!

© Ekster Mode & Wonen | Lees hier de Privacyverklaring
Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 02080990
Realisatie & Onderhoud: Lauwersland Online - Leens