• Gordijnen

    Voor elk raam een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

Voor een ruime keuze in gordijnen, over­gor­dijnen, in-between­stoffen en vitrages bent u bij Ekster Wonen aan het juiste adres.

Gordijnen brengen sfeer in uw huis, bezorgen u extra privacy en het doet wonderen met de akoes­tiek. Gordijnen zijn zeer bepa­lend voor wat betreft de sfeer in een ruimte, het geeft uw kamer of slaap­kamer een geheel andere uitstraling.

Gordijnen

Bij Ekster Wonen in Leens vindt u een ruime keus in gordijn­stoffen. Door een zorg­vul­dige selectie uit diverse merken gordijn­stoffen hebben wij de meest aanspre­kende stoffen in onze winkel hangen. Doordat elke stof meestal ook nog eens in vele kleuren lever­baar is, heeft u al snel keus uit meer dan duizend verschil­lende gordijnen. Daar­naast is er een grote keus in de verwer­king van de gordijnstof:

• Aan een rail met inge­stikte plooien: enkele plooien, vlin­der­plooien, triplooien, enz.
• Op een roede met zeil­ringen in diverse kleuren of op lussen
• Kamer­hoog met een lood­veter of per baan met een onderzoom
• Met of zonder voeringstof

Omdat er veel moge­lijk­heden zijn, smaken verschillen en elke woon­si­tu­atie anders is, komen wij indien u dat wenst persoon­lijk bij u langs om een goed advies te geven. Geheel vrij­blij­vend maken wij voor u een offerte zodat u de juiste keus kunt maken.

In-between­stoffen

Voor een sfeer­volle en ruime bele­ving in uw kamer zijn in-between­stoffen (half trans­pa­rant) voor grote ramen, serres of tuin­deuren een ideale oplos­sing. Ze maken van de kamer een lichte en sfeer­volle ruimte. Alle moge­lijk­heden van confectie zoals beschreven bij de over­gor­dijnen zijn ook bij in-between­stoffen moge­lijk. We hebben in onze winkel een zeer ruime keus van diverse leve­ran­ciers in vele kleuren, dessins en verschil­lende trans­pa­ran­ties. Het opmeten en het vrij­blij­vende advies ter plaatse behoort tot onze koste­loze service !

Vitrages

Ondanks de popu­la­ri­teit van de in-between­stoffen zijn er soms situ­a­ties waar vitrages nog steeds de beste oplos­sing zijn. Het vermin­derd de inkijk, neemt niet veel ruimte in en geeft een gezel­lige uitstra­ling. Diverse soorten hebben wij stan­daard op voor­raad, en andere soorten of speciale uitvoe­ringen kunt u ook gewoon bij ons uitzoeken, welke wij dan voor u bestellen.

Wij verkopen onder andere de volgende merken:

A House of Happiness
Holland Haag
Vadain
• Dekortex
• Egger
• Bytzum

Garantie

Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor de mooiste oplos­sing voor uw raam, maar daar­naast kunt u er op vertrouwen dat wij ook kwali­teit leveren. Daarom zit op alle raam­de­co­ratie die u bij ons besteld kwali­teits­ga­rantie. Vraag in onze winkel naar de garantie op het product van uw keuze.

Meer infor­matie

Wilt u graag meer infor­matie over onze gordijnen? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 - 571 655.

Wilt u een compleet inte­ri­eur­ad­vies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspi­ratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

tele­foon: 0595 - 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openings­tijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Op zon- en feest­dagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeer­ge­le­gen­heid. Komt u met het open­baar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!