• Heren­mode

    DE NIEUWSTE NAJAARSMODE HANGT NU IN ONZE WINKEL

  • Heren­mode

    Een stoere jeans­hoek en een grote afde­ling eigen­tijdse herenmode…

  • Heren­mode

    Maar ook een afde­ling heren­con­fectie met onder andere kostuums en colberts…

Een zeer uitge­breide collectie heren­mode vindt u bij Ekster Mode in Leens. Door onze brede collectie kan bijna iedereen slagen bij de grootste en leukste mode­winkel van Noord­west Groningen. U vindt bij ons bijvoor­beeld een stoere jeans­hoek, een grote afde­ling eigen­tijdse heren­mode, maar ook een afde­ling heren­con­fectie met onder andere kostuums en colberts.

Ekster Mode is al meer dan 100 jaar een begrip in de wijde omtrek. Het is voor ons een uitda­ging om onze collec­tie­keuze en service steeds aan te passen aan de wensen van u als klant. Verder hopen wij met ons enthou­siast verkoop­team een stukje van onze passie voor de heren­mode op u over te brengen.

Aan de hand van de foto­p­re­sen­tatie kunt u alvast een kijkje nemen op onze afde­ling heren­mode en hope­lijk mogen we u snel in onze winkel begroeten.

De boven­staande foto­p­re­sen­tatie geeft een impressie van onze afde­ling heren­mode, maar omdat er elke week nieuwe mode­col­lec­ties bij ons binnen­komen, zult u veel mode in onze winkel aantreffen die niet op de foto’s staat afgebeeld.

In onze winkel vindt u een zeer breed pakket aan mode­merken, van stoer tot klas­siek, van casual tot gekleed. Merken die u op onze afde­ling heren­mode kunt vinden zijn bijvoorbeeld:

Lerros, Gabbiano, For Fellows, Cars, Meyer, Alberto, Mean Time, Culture, Brams Paris, Wrangler, Twin Life, Chris Cayne, Eden Valley, enz.

Bent u nieuws­gierig naar de heren­mode van een bepaald merk, dan kunt u ook de website van dit merk bezoeken. Kijk bijvoor­beeld eens op:

www.fellows.nl
www.ilovelerros.com/home/fashion/casual

Extra services van Ekster Mode

• Beta­ling met pin, Fashion-cheque, VVV-bon en natuur­lijk contant.

• Als een kleding­stuk niet perfect past, dan kunnen wij het voor u laten vermaken. In speciale gevallen kunnen wij ook bij u thuis langs­komen met kleding, bijvoor­beeld als u niet in de gele­gen­heid bent om naar onze winkel te komen. Neemt gerust contact met ons op om een afspraak te maken!

Meer infor­matie

Wilt u meer infor­matie over de heren­mode bij Ekster Mode? neem contact met ons op per e-mail: info@ekstermodewonen.nl of tele­foon: 0595 - 571 655.

Bijna elke week komen er nieuwe mode­col­lec­ties binnen. Volg ons op Facebook & Inst­agram en kom langs in de winkel: er is steeds weer iets nieuws!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

tele­foon: 0595 - 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openings­tijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Op zon- en feest­dagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeer­ge­le­gen­heid. Komt u met het open­baar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!