Herenmode

ZOMER-OPRUIMING kortingen van 10 – 70%


Een zeer uitgebreide collectie herenmode vindt u bij Ekster Mode in Leens. Door onze brede collectie kan bijna iedereen slagen bij de grootste en leukste modewinkel van Noordwest Groningen. U vindt bij ons bijvoorbeeld een stoere jeanshoek, een grote afdeling eigentijdse herenmode, maar ook een afdeling herenconfectie met onder andere kostuums en colberts.

Ekster Mode is al meer dan 100 jaar een begrip in de wijde omtrek. Het is voor ons een uitdaging om onze collectiekeuze en service steeds aan te passen aan de wensen van u als klant. Verder hopen wij met ons enthousiast verkoopteam een stukje van onze passie voor de herenmode op u over te brengen.

Neem aan de hand van onderstaande fotopresentatie alvast een kijkje op onze afdeling herenmode en hopelijk mogen we u snel in onze winkel begroeten.

Let op: Bijna elke week komen bij ons nieuwe modecollecties binnen, dus loop geregeld eens naar binnen, er is steeds weer iets nieuws!

Impressie Herenmode

Deze diashow vereist JavaScript.

De bovenstaande fotopresentatie geeft een impressie van onze afdeling herenmode, maar omdat er elke week nieuwe modecollecties bij ons binnenkomen, zult u veel mode in onze winkel aantreffen die niet op de foto’s staat afgebeeld.

In onze winkel vindt u een zeer breed pakket aan modemerken, van stoer tot klassiek, van casual tot gekleed. Merken die u op onze afdeling herenmode kunt vinden zijn bijvoorbeeld: Lerros, Cars jeans, For Fellows, Gabbiano, Meyer, Alberto, Traffic, Mean Time, First Issue, Wrangler, Brams Paris, Donar, Culture, Falabella, S4, enz.

Bent u nieuwsgierig naar de herenmode van een bepaald merk, dan kunt u ook de website van dit merk bezoeken. Kijk bijvoorbeeld eens op:

www.fellows.nl
www.ilovelerros.com/home/fashion/casual

Extra services van Ekster Mode

• Betaling met pin, Fashion-cheque, VVV-bon en natuurlijk contant.

• Als een kledingstuk niet perfect past, dan kunnen wij het voor u laten vermaken. In speciale gevallen kunnen wij ook bij u thuis langskomen met kleding, bijvoorbeeld als u niet in de gelegenheid bent om naar onze winkel te komen. Neemt gerust contact met ons op om een afspraak te maken!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de herenmode bij Ekster Mode? neem contact met ons op per e-mail: info@ekstermodewonen.nl of telefoon: 0595 – 571 655.