Bepaal zelf de lichtinval in uw huis. Met horizontale jaloezieën kiest u voor functionaliteit in combinatie met sfeer.

U geniet van een vrij uitzicht zonder inkijk en de gewenste lichtinval is door u zelf te bepalen. Door de vele kleuren en mogelijkheden zult u zeker slagen in het uitzoeken van de perfecte jaloezie voor uw raam.

Collectie

In onze collectie horizontale jaloezieën vindt u onder andere aluminium, hout, en textiele lamellen. Met de keuze uit vele kleuren, afwerkingen en breedtes van de lamellen vindt u zeker de geschikte lamel die past in uw interieur. Daarnaast zijn er meerdere bedieningsmogelijkheden, wij adviseren u graag hierin. Denk bijvoorbeeld aan koordbediening, handbediening, zijgeleiding, en zelfs elektrische bediening is mogelijk. Ook voor dakramen zijn er speciale uitvoeringen mogelijk.

Uw raam wordt door ons opgemeten zodat uw nieuwe horizontale jaloezieën perfect passen. Als de producten gemaakt zijn, maken wij met u een afspraak voor het plaatsen, dit behoort tot onze kosteloze service. De boven- en onderbak, koorden en andere elementen kunnen vaak geleverd worden in een kleur passend bij de door u gekozen lamel kleur. In veel gevallen worden de boven- en onderbak in een passende kleur uitgevoerd. Informeer in de winkel naar de mogelijkheden.

Impressie horizontale jaloezieën

Deze diashow vereist JavaScript.

Kunststof kozijnen

Sinds enige tijd kunnen wij ook horizontale lamellen leveren voor kunststof kozijnen. Dit speciale perfect fit systeem is te bevestigen zonder dat wij in de kozijnen hoeven te boren of schroeven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? kom dan gerust een langs!

Kijk ook eens op de websites van Multisol en ABZ Raamdecoratie om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Garantie

Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor de mooiste oplossing voor uw raam, maar daarnaast kunt u er op vertrouwen dat wij ook kwaliteit leveren. Daarom zit op alle raamdecoratie die u bij ons besteld kwaliteitsgarantie. Vraag in onze winkel naar de garantie op het product van uw keuze.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze horizontale jaloezieën? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 – 571 655.

Wilt u een compleet interieuradvies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspiratie eens op www.puurstyling.com !