• Hori­zon­tale jaloezieën

    Voor elk raam een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

Bepaal zelf de licht­inval in uw huis. Met hori­zon­tale jaloe­zieën kiest u voor func­ti­o­na­li­teit in combi­natie met sfeer.

U geniet van een vrij uitzicht zonder inkijk en de gewenste licht­inval is door u zelf te bepalen. Door de vele kleuren en moge­lijk­heden zult u zeker slagen in het uitzoeken van de perfecte jaloezie voor uw raam.

Ekster Mode & Wonen - Leens - Horizontale jaloezieën

Collectie

In onze collectie hori­zon­tale jaloe­zieën vindt u onder andere alumi­nium, hout, en textiele lamellen. Met de keuze uit vele kleuren, afwer­kingen en breedtes van de lamellen vindt u zeker de geschikte lamel die past in uw inte­rieur. Daar­naast zijn er meer­dere bedie­nings­mo­ge­lijk­heden, wij advi­seren u graag hierin. Denk bijvoor­beeld aan koord­be­die­ning, hand­be­die­ning, zijge­lei­ding, en zelfs elek­tri­sche bedie­ning is moge­lijk. Ook voor dakramen zijn er speciale uitvoe­ringen mogelijk.

Uw raam wordt door ons opge­meten zodat uw nieuwe hori­zon­tale jaloe­zieën perfect passen. Als de producten gemaakt zijn, maken wij met u een afspraak voor het plaatsen, dit behoort tot onze koste­loze service.

De boven- en onderbak, koorden en andere elementen kunnen vaak gele­verd worden in een kleur passend bij de door u gekozen lamel kleur. In veel gevallen worden de boven- en onderbak in een passende kleur uitge­voerd. Infor­meer in de winkel naar de mogelijkheden.

Kunst­stof kozijnen

Sinds enige tijd kunnen wij ook hori­zon­tale lamellen leveren voor kunst­stof kozijnen. Dit speciale perfect fit systeem is te beves­tigen zonder dat wij in de kozijnen hoeven te boren of schroeven. Bent u benieuwd naar de moge­lijk­heden? kom dan gerust een langs!

Kijk ook eens op de websites van Mult­isol en ABZ Raam­de­co­ratie om te zien wat er alle­maal moge­lijk is.

Garantie

Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor de mooiste oplos­sing voor uw raam, maar daar­naast kunt u er op vertrouwen dat wij ook kwali­teit leveren. Daarom zit op alle raam­de­co­ratie die u bij ons besteld kwali­teits­ga­rantie. Vraag in onze winkel naar de garantie op het product van uw keuze.

Meer infor­matie

Wilt u graag meer infor­matie over onze hori­zon­tale jaloe­zieën? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 - 571 655.

Wilt u een compleet inte­ri­eur­ad­vies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspi­ratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

tele­foon: 0595 - 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openings­tijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Op zon- en feest­dagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeer­ge­le­gen­heid. Komt u met het open­baar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!