• Laminaat

    Voor elke vloer een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

Laminaat bestaat er in vele soorten en kwaliteiten. Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor een laminaatkwaliteit waar u op kunt vertrouwen met merken als Quick-Step, Gelasta, Beautifloor enzovoort.

Ten tweede kiest u bij ons voor originaliteit: u heeft een eigen smaak en u wilt een laminaatvloer die perfect matcht bij uw interieur. Wij bieden u die keus: meer dan 100 verschillende houtmotieven of plavuis-dessins. Met of zonder structuur of groef, wel of niet voorzien van een geluiddempende onderlaag, zelf leggen of dit overlaten aan ons, de vakmensen met jarenlange ervaring.

Ekster Mode & Wonen – Leens - Laminaat

Kwaliteit

Laminaatkwaliteiten kunnen enorm verschillen. Wij informeren u graag over de verschillen in de klikverbinding, de risico’s van vochtschade, de slijtvastheid, de verwachte levensduur, enzovoort. De nieuwste ontwikkelingen binnen het laminaat zorgen voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling, een enorm hoge krasvastheid en zelfs vrijwel geheel vochtbestendige laminaatsoorten.

Kliklaminaat

Bijna alle types laminaat zijn tegenwoordig kliklaminaat, maar de klikverbindingen kunnen enorm verschillen. Uniclic is nog steeds het beste gepatenteerde clicksysteem in de markt. Quick Step heeft bijvoorbeeld zo’n oersterke uniclicverbinding. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden!

Plinten

Bij elke clicklaminaatvloer heeft u de keuze uit vele soorten plinten. Platte afdekplinten, maar ook diverse soorten hoge plinten in allerlei dessins en in allerlei vormen. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Wij verkopen onder andere de volgende merken laminaat:

Quick-Step
Beautifloor
• Gelasta
• Saffier
• Egger

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over laminaatvloeren? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 – 571 655.

Wilt u een compleet interieuradvies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspiratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

telefoon: 0595 – 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!

© Ekster Mode & Wonen | Lees hier de Privacyverklaring
Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 02080990
Realisatie & Onderhoud: Lauwersland Online - Leens