• Lami­naat

    Voor elke vloer een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

Lami­naat bestaat er in vele soorten en kwali­teiten. Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor een lami­naat­kwa­li­teit waar u op kunt vertrouwen met merken als Quick-Step, Gelasta, Beau­tif­loor enzovoort.

Ten tweede kiest u bij ons voor origi­na­li­teit: u heeft een eigen smaak en u wilt een lami­naat­vloer die perfect matcht bij uw inte­rieur. Wij bieden u die keus: meer dan 100 verschil­lende hout­mo­tieven of plavuis-dessins. Met of zonder struc­tuur of groef, wel of niet voor­zien van een geluid­dem­pende onder­laag, zelf leggen of dit over­laten aan ons, de vakmensen met jaren­lange ervaring.

Ekster Mode & Wonen – Leens - Laminaat

Kwali­teit

Lami­naat­kwa­li­teiten kunnen enorm verschillen. Wij infor­meren u graag over de verschillen in de klik­ver­bin­ding, de risico’s van vocht­schade, de slijt­vast­heid, de verwachte levens­duur, enzo­voort. De nieuwste ontwik­ke­lingen binnen het lami­naat zorgen voor een zeer natuur­ge­trouwe uitstra­ling, een enorm hoge kras­vast­heid en zelfs vrijwel geheel vocht­be­sten­dige laminaatsoorten.

Klik­la­mi­naat

Bijna alle types lami­naat zijn tegen­woordig klik­la­mi­naat, maar de klik­ver­bin­dingen kunnen enorm verschillen. Uniclic is nog steeds het beste gepa­ten­teerde click­sys­teem in de markt. Quick Step heeft bijvoor­beeld zo’n oersterke uniclic­ver­bin­ding. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden!

Plinten

Bij elke click­la­mi­naat­vloer heeft u de keuze uit vele soorten plinten. Platte afdek­plinten, maar ook diverse soorten hoge plinten in allerlei dessins en in allerlei vormen. Wij laten u graag alle moge­lijk­heden zien.

Wij verkopen onder andere de volgende merken laminaat:

Quick-Step
Beau­tif­loor
• Gelasta
• Saffier
• Egger

Meer infor­matie

Wilt u graag meer infor­matie over lami­naat­vloeren? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 - 571 655.

Wilt u een compleet inte­ri­eur­ad­vies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspi­ratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

tele­foon: 0595 - 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openings­tijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Op zon- en feest­dagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeer­ge­le­gen­heid. Komt u met het open­baar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!