Laminaat bestaat er in vele soorten en kwaliteiten. Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor een laminaatkwaliteit waar u op kunt vertrouwen met merken als Quick-Step, Balterio, Gelasta, Beautifloor, Ambiant enzovoort.

Ten tweede kiest u bij ons voor originaliteit: u heeft een eigen smaak en u wilt een laminaatvloer die perfect matcht bij uw interieur. Wij bieden u die keus: meer dan 100 verschillende houtmotieven of plavuis-dessins. Met of zonder structuur of groef, wel of niet voorzien van een geluiddempende onderlaag, zelf leggen of dit overlaten aan ons, de vakmensen met jarenlange ervaring.

• Kies laminaat van echte kwaliteit en originaliteit
• Zelf laminaat leggen of het overlaten aan de vakman
• Praktisch en gemakkelijk in onderhoud
• Niet van echt hout te onderscheiden
• Zekerheid door onze A-merken

Impressie laminaat

Deze diashow vereist JavaScript.

Kwaliteit

Laminaatkwaliteiten kunnen enorm verschillen. Wij informeren u graag over de verschillen in de klikverbinding, de risico’s van vochtschade, de slijtvastheid, de verwachte levensduur, enzovoort. De nieuwste ontwikkelingen binnen het laminaat zorgen voor een zeer natuurgetrouwe uitstraling, een enorm hoge krasvastheid en zelfs vrijwel geheel vochtbestendige laminaatsoorten.

Kliklaminaat

Bijna alle types laminaat zijn tegenwoordig kliklaminaat, maar de klikverbindingen kunnen enorm verschillen. Uniclic is nog steeds het beste gepatenteerde clicksysteem in de markt. Quick Step heeft bijvoorbeeld zo’n oersterke uniclicverbinding. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden!

Plinten

Bij elke clicklaminaatvloer heeft u de keuze uit vele soorten plinten. Platte afdekplinten, maar ook diverse soorten hoge plinten in allerlei dessins en in allerlei vormen. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Wij verkopen onder andere de volgende merken laminaat:

Quick-Step
Balterio
Beautifloorinaat
Saffier
Gelasta

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze laminaatvloeren? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 – 571 655.

Wilt u een compleet interieuradvies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspiratie eens op www.puurstyling.com !