Marmoleum (of linoleum) is een vloer gemaakt uit natuurlijke materialen en heeft zich in de loop der jaren bewezen als een zeer slijtvaste vloer. De stoffering vraagt om een vakman en dat zullen wij dus graag voor onze rekening nemen.

• Zeer duurzaam en slijtvast
• Onderhoudsvriendelijk
• Natuurlijk product

Kwaliteit

Marmoleum heeft zich in de afgelopen tientallen jaren bewezen als een ijzersterke vloer. Niet voor niets ziet u deze vloeren vaak terug in ziekenhuizen, scholen, kantoren, enzovoort. Maar door de prachtige uitstraling wordt er ook steeds vaker gekozen voor marmoleum in bijvoorbeeld de woonkamer.

Kleuren

Nog één van de pluspunten van marmoleum zijn de vele prachtige kleuren die te verkrijgen zijn. Door de natuurlijke materialen zijn de kleuren vaak extra diep en intens. Naast de traditionele marmerdessins van Forbo zoals de Fresco en de Real, zijn er tegenwoordig binnen de linoleumcollectie ook steeds meer eigentijdse dessins leverbaar, zoals de Striato, de Vivace, de Concrete.

Ondergrond

Voordat wij de marmoleumvloer bij u komen leggen, is het zeer belangrijk dat de ondervloer 100 procent vlak en droog is. Wij komen altijd vooraf bij u lang om dit te beoordelen. Meestal zal het nodig zijn om de vloer vooraf uit te vlakken. Dit kan met een egaline, maar ook met een speciaal ondervloersysteem wat speciaal ontwikkeld is voor linoleum. Hierover adviseren wij u graag.

Leggen

Aangezien het leggen van marmoleum of linoleum een echt specialistisch vak is, voeren wij dit graag voor u uit. Het betreft hier het snijden, lijmen en walsen van de vloer. Daarnaast kunt u er voor kiezen of wij de naden voor u frezen en lassen, of dat u bijvoorbeeld een patroon in de vloer wilt. Wij maken graag een schets voor u, afgestemd op uw wensen.

Kijk bijvoorbeeld eens op de website van Forbo voor kleuren en inspiratiemogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze marmoleum en/of linoleum vloeren? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 – 571 655.

Wilt u een compleet interieuradvies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspiratie eens op www.puurstyling.com !