• Marmo­leum

    Voor elke vloer een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

Marmo­leum (of lino­leum) is een vloer gemaakt uit natuur­lijke mate­ri­alen en heeft zich in de loop der jaren bewezen als een zeer slijt­vaste vloer. De stof­fe­ring vraagt om een vakman en dat zullen wij dus graag voor onze reke­ning nemen.

Kwali­teit

Marmo­leum heeft zich in de afge­lopen tien­tallen jaren bewezen als een ijzer­sterke vloer. Niet voor niets ziet u deze vloeren vaak terug in zieken­huizen, scholen, kantoren, enzo­voort. Maar door de prach­tige uitstra­ling wordt er ook steeds vaker gekozen voor marmo­leum in bijvoor­beeld de woonkamer.

Kleuren

Nog één van de plus­punten van marmo­leum zijn de vele prach­tige kleuren die te verkrijgen zijn. Door de natuur­lijke mate­ri­alen zijn de kleuren vaak extra diep en intens. Naast de tradi­ti­o­nele marmer­des­sins van Forbo zoals de Fresco en de Real, zijn er tegen­woordig binnen de lino­le­um­col­lectie ook steeds meer eigen­tijdse dessins lever­baar, zoals de Striato, de Vivace, de Concrete.

• Zeer duur­zaam en slijtvast
• Onderhoudsvriendelijk
• Natuur­lijk product

Meer infor­matie

Wilt u graag meer infor­matie over onze marmo­le­um­vloeren? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 - 571 655.

Wilt u een compleet inte­ri­eur­ad­vies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspi­ratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

tele­foon: 0595 - 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openings­tijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Op zon- en feest­dagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeer­ge­le­gen­heid. Komt u met het open­baar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!