• Plisségordijnen

    Voor elk raam een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

Bij Ekster Wonen vindt u een zeer ruime collectie plisségordijnen, ook wel Duettes® of Duette®-shades genoemd, van diverse leveranciers. Bijzonder aan deze zonwering is dat ze zowel topdown, als bottom up gebruikt worden. Door de honingraadstructuur zijn de koorden niet meer zichtbaar en ontstaat een optimale isolatie.

Een ander voordeel van plisségordijnen is dat ze weinig ruimte in beslag nemen wanneer ze opgetrokken zijn. Deze vorm van zonwering biedt u mooie oplossingen voor binnen. Plisségordijnen bestaan uit enkele óf dubbele stof met een honingraatstructuur, geschikt voor vrijwel elke raamvorm.

Ekster Mode & Wonen – Leens – Plisségordijnen

Kleuren en dessins

Wij hebben een uitgebreid assortiment modellen, kleuren en dessins. Bij de twee-in-één plissé heeft u de mogelijkheid verschillende stoffen in één product te combineren.

Voor de bediening van plisségordijnen kan worden gekozen uit: koord, schuifstang, draaistang of elektrisch. Ook voor kunststof kozijnen hebben wij een perfecte oplossing: het zogenaamde perfect fit systeem. Hierbij kunnen wij zonwering plaatsen zonder schroefjes in uw kozijn te gebruiken. Wij leveren plisségordijnen, net als andere zonwering, op maat zodat het precies past.

Tip:

Het is mogelijk om aan één zijde van de zonwering gebruik te maken van een reflecterend materiaal, waardoor u zonlicht en warmte buiten houdt. Ideaal voor de studeer- of slaapkamer!

Kijk ook bijvoorbeeld eens op de websites van Multisol en ABZ Raamdecoratie om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Garantie

Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor de mooiste oplossing voor uw raam, maar daarnaast kunt u er op vertrouwen dat wij ook kwaliteit leveren. Daarom zit op alle raamdecoratie die u bij ons besteld kwaliteitsgarantie. Vraag in onze winkel naar de garantie op het product van uw keuze.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze plisségordijnen? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 – 571 655.

Wilt u een compleet interieuradvies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspiratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

telefoon: 0595 – 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!

© Ekster Mode & Wonen | Lees hier de Privacyverklaring
Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 02080990
Realisatie & Onderhoud: Lauwersland Online - Leens