• PVC vloeren

    Voor elke vloer een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

PVC vloeren zijn als relatief nieuwe vloersoort zeer populair door de vele positieve eigenschappen, zoals de slijtvastheid, de warmte en het comfort, het eenvoudige onderhoud en de fijne akoestische eigenschappen. Eveneens bij vloerverwarming is PVC een uitermate geschikte vloer.

• Onderhoudsvriendelijk
• Verlijmd of in clickverbinding
• Warm, comfortabel en een fijne akoestiek
• Vele kleuren, motieven & toplaagdiktes

Ekster Mode & Wonen – Leens – PVC vloeren

Diverse legmethodes

Afhankelijk van uw ondervloer en uw wensen kunt u kiezen uit 3 verschillende legmethodes:

1. Verlijmen: Met deze methode verlijmen wij losse PVC-stroken op de vloer. Meestal moet de vloer vooraf worden uitgevlakt. U krijgt hiermee een zeer sterke en solide constructie, het vereist geen plintjes langs de muren en zeker bij vloerverwarming heeft deze methode de voorkeur.
2. PVC-click: Deze PVC vloer kan eenvoudig gelegd worden met behulp van een kliksysteem die in het PVC is verwerkt. Met een vlakke ondervloer is dit een prima alternatief voor de lijmversie, makkelijk te installeren en ook nog eens verhuisbaar.
3. HDF-click: Hierbij zijn de PVC stroken op een HDF-drager verlijmd. Net als bij laminaat kunnen de planken in elkaar worden geklikt met een zeer sterke klikverbinding. Vooral indien uw ondervloer niet geheel vlak is, is dit een goede en solide oplossing.

Om te beoordelen welke legmethode voor u het meest geschikt is, komen wij graag bij u langs om de situatie te bekijken, natuurlijk geheel vrijblijvend. Vervolgens kunnen wij een legplan maken voor een optimale vlakverdeling en een zo klein mogelijk snijverlies. Dit plan werken wij uit in een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vloeren leggen is ons vak, voor een perfect resultaat voeren wij dit dan ook graag voor u uit. Als u een klikvloer zelf wilt gaan leggen, kan dat natuurlijk ook. Wij maken dan graag een zo scherp mogelijke offerte voor u.

Vloerverwarming

PVC vloeren zijn uitermate geschikt voor vloerverwarming, PVC (vooral de lijmversie) heeft een zeer lage thermische weerstand, zodat de warmte van het verwarmingssysteem bijna zonder weerstand uw kamer kan verwarmen.

Wij verkopen onder andere de volgende merken PVC vloeren:

Quick Stepp Livyn
Beautifloor
Mflor
TFD
• Gelasta
• Saffier
• Castell

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze PVC vloeren? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 – 571 655.

Wilt u een compleet interieuradvies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspiratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

telefoon: 0595 – 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!

© Ekster Mode & Wonen | Lees hier de Privacyverklaring
Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 02080990
Realisatie & Onderhoud: Lauwersland Online - Leens