• PVC vloeren

    Voor elke vloer een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

PVC vloeren zijn als rela­tief nieuwe vloer­soort zeer popu­lair door de vele posi­tieve eigen­schappen, zoals de slijt­vast­heid, de warmte en het comfort, het eenvou­dige onder­houd en de fijne akoes­ti­sche eigen­schappen. Even­eens bij vloer­ver­war­ming is PVC een uiter­mate geschikte vloer.

• Onder­houds­vrien­de­lijk
• Verlijmd of in clickverbinding
• Warm, comfor­tabel en een fijne akoestiek
• Vele kleuren, motieven & toplaagdiktes

Ekster Mode & Wonen – Leens – PVC vloeren

Diverse legme­thodes

Afhan­ke­lijk van uw onder­vloer en uw wensen kunt u kiezen uit 3 verschil­lende legmethodes:

1. Verlijmen: Met deze methode verlijmen wij losse PVC-stroken op de vloer. Meestal moet de vloer vooraf worden uitge­vlakt. U krijgt hiermee een zeer sterke en solide constructie, het vereist geen plintjes langs de muren en zeker bij vloer­ver­war­ming heeft deze methode de voorkeur.
2. PVC-click: Deze PVC vloer kan eenvoudig gelegd worden met behulp van een klik­sys­teem die in het PVC is verwerkt. Met een vlakke onder­vloer is dit een prima alter­na­tief voor de lijm­versie, makke­lijk te instal­leren en ook nog eens verhuisbaar.
3. HDF-click: Hierbij zijn de PVC stroken op een HDF-drager verlijmd. Net als bij lami­naat kunnen de planken in elkaar worden geklikt met een zeer sterke klik­ver­bin­ding. Vooral indien uw onder­vloer niet geheel vlak is, is dit een goede en solide oplossing.

Om te beoor­delen welke legme­thode voor u het meest geschikt is, komen wij graag bij u langs om de situ­atie te bekijken, natuur­lijk geheel vrij­blij­vend. Vervol­gens kunnen wij een legplan maken voor een opti­male vlak­ver­de­ling en een zo klein moge­lijk snij­ver­lies. Dit plan werken wij uit in een offerte, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Vloeren leggen is ons vak, voor een perfect resul­taat voeren wij dit dan ook graag voor u uit. Als u een klik­vloer zelf wilt gaan leggen, kan dat natuur­lijk ook. Wij maken dan graag een zo scherp moge­lijke offerte voor u.

Vloer­ver­war­ming

PVC vloeren zijn uiter­mate geschikt voor vloer­ver­war­ming, PVC (vooral de lijm­versie) heeft een zeer lage ther­mi­sche weer­stand, zodat de warmte van het verwar­mings­sys­teem bijna zonder weer­stand uw kamer kan verwarmen.

Wij verkopen onder andere de volgende merken PVC vloeren:

Quick Stepp Livyn
Beau­tif­loor
Mflor
TFD
• Gelasta
• Saffier
• Castell

Meer infor­matie

Wilt u graag meer infor­matie over onze PVC vloeren? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 - 571 655.

Wilt u een compleet inte­ri­eur­ad­vies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspi­ratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

tele­foon: 0595 - 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openings­tijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Op zon- en feest­dagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeer­ge­le­gen­heid. Komt u met het open­baar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!