• Rolgordijnen

    Voor elk raam een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

De collectie rolgordijnen biedt zonwering voor binnen. Van effen items tot patronen.

U vindt altijd een rolgordijn dat bij u past. Zo kunt u kiezen voor uw lievelingskleur, de kleur die past bij uw interieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is.

Laat u verrassen door de nieuwste technieken en de laatste trends!

Ekster Mode & Wonen – Leens – Rolgordijnen

Collecties

Een rolgordijn is functioneel als zonwering en is daarnaast prachtig te combineren met gordijnen of In Betweens. Het rolgordijn is in vele interieurs niet meer weg te denken.

Wij kunnen rolgordijnen leveren in vele transparanties. Een transparant rolgordijn waar het licht mooi doorheen wordt gefilterd geeft veel sfeer in een huis. Meer lichtdichte rolgordijnen zijn vaak functioneler en een verduisterend rolgordijn is bijvoorbeeld ideaal voor een slaapkamer of een dakraam.

Voor iedere smaak en voor iedere ruimte in huis is er een passend rolgordijn. In onze winkel kunt u rolgordijnen kiezen uit een aantal collecties. Zo bieden wij u effen rolgordijnen, rolgordijnen met structuur en dessin.

Kleuren en dessins

De collectie kent vele kleuren zoals antiek wit, glanzend ivoor, diverse grijstinten, warme aardekleuren. Maar ook heldere kleuren zoals helderrood of oud-Hollands blauw. Daarnaast zijn er ook prachtige dessins leverbaar.

Een rolgordijn wordt exact voor u op maat gemaakt, u heeft daarbij ook nog de keuze uit diverse afwerkingsmethodes voor wat betreft de onderlat en de bovenbak.

Persoonlijke touch

Bij ons krijgt u de mogelijkheid uw rolgordijn nog persoonlijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een contrasterende rand of een bijzondere onderlat. Een mooie sierkoof aan de bovenzijde beschermd uw rolgordijn tegen vuil en stof. Maar het geeft het rolgordijn ook een extra strak uiterlijk.

Wist u trouwens dat het zelfs mogelijk is uw eigen favoriete foto te laten drukken op uw rolgordijn? Informeer bij ons gerust naar alle mogelijkheden.

Garantie

Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor de mooiste oplossing voor uw raam, maar daarnaast kunt u er op vertrouwen dat wij ook kwaliteit leveren. Daarom zit op alle raamdecoratie die u bij ons besteld kwaliteitsgarantie. Vraag in onze winkel naar de garantie op het product van uw keuze.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze rolgordijnen? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 – 571 655.

Wilt u een compleet interieuradvies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspiratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

telefoon: 0595 – 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 – 17:30 uur
Woensdag: 09:00 – 17:30 uur
Donderdag: 09:00 – 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur

Op zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeergelegenheid. Komt u met het openbaar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!

© Ekster Mode & Wonen | Lees hier de Privacyverklaring
Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 02080990
Realisatie & Onderhoud: Lauwersland Online - Leens