• Rolgor­dijnen

    Voor elk raam een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

De collectie rolgor­dijnen biedt zonwe­ring voor binnen. Van effen items tot patronen.

U vindt altijd een rolgor­dijn dat bij u past. Zo kunt u kiezen voor uw lieve­lings­kleur, de kleur die past bij uw inte­rieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is.

Laat u verrassen door de nieuwste tech­nieken en de laatste trends!

Ekster Mode & Wonen – Leens – Rolgordijnen

Collec­ties

Een rolgor­dijn is func­ti­o­neel als zonwe­ring en is daar­naast prachtig te combi­neren met gordijnen of In Betweens. Het rolgor­dijn is in vele inte­ri­eurs niet meer weg te denken.

Wij kunnen rolgor­dijnen leveren in vele trans­pa­ran­ties. Een trans­pa­rant rolgor­dijn waar het licht mooi door­heen wordt gefil­terd geeft veel sfeer in een huis. Meer licht­dichte rolgor­dijnen zijn vaak func­ti­o­neler en een verduis­te­rend rolgor­dijn is bijvoor­beeld ideaal voor een slaap­kamer of een dakraam.

Voor iedere smaak en voor iedere ruimte in huis is er een passend rolgor­dijn. In onze winkel kunt u rolgor­dijnen kiezen uit een aantal collec­ties. Zo bieden wij u effen rolgor­dijnen, rolgor­dijnen met struc­tuur en dessin.

Kleuren en dessins

De collectie kent vele kleuren zoals antiek wit, glan­zend ivoor, diverse grijs­tinten, warme aarde­kleuren. Maar ook heldere kleuren zoals helder­rood of oud-Hollands blauw. Daar­naast zijn er ook prach­tige dessins leverbaar.

Een rolgor­dijn wordt exact voor u op maat gemaakt, u heeft daarbij ook nog de keuze uit diverse afwer­kings­me­thodes voor wat betreft de onderlat en de bovenbak.

Persoon­lijke touch

Bij ons krijgt u de moge­lijk­heid uw rolgor­dijn nog persoon­lijker te maken. Denk bijvoor­beeld aan een contras­te­rende rand of een bijzon­dere onderlat. Een mooie sier­koof aan de boven­zijde beschermd uw rolgor­dijn tegen vuil en stof. Maar het geeft het rolgor­dijn ook een extra strak uiterlijk.

Wist u trou­wens dat het zelfs moge­lijk is uw eigen favo­riete foto te laten drukken op uw rolgor­dijn? Infor­meer bij ons gerust naar alle mogelijkheden.

Garantie

Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor de mooiste oplos­sing voor uw raam, maar daar­naast kunt u er op vertrouwen dat wij ook kwali­teit leveren. Daarom zit op alle raam­de­co­ratie die u bij ons besteld kwali­teits­ga­rantie. Vraag in onze winkel naar de garantie op het product van uw keuze.

Meer infor­matie

Wilt u graag meer infor­matie over onze rolgor­dijnen? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 - 571 655.

Wilt u een compleet inte­ri­eur­ad­vies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspi­ratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

tele­foon: 0595 - 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openings­tijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Op zon- en feest­dagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeer­ge­le­gen­heid. Komt u met het open­baar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!