De collectie rolgordijnen biedt zonwering voor binnen. Van effen items tot patronen. U vindt altijd een rolgordijn dat bij u past.

Zo kunt u kiezen voor uw lievelingskleur, de kleur die past bij uw interieur of juist voor een kleur die heel gedurfd is. Laat u verrassen door de nieuwste technieken en de laatste trends!

Collecties

Een rolgordijn is functioneel als zonwering en is daarnaast prachtig te combineren met gordijnen of In Betweens. Het rolgordijn is in vele interieurs niet meer weg te denken.

Wij kunnen rolgordijnen leveren in vele transparanties. Een transparant rolgordijn waar het licht mooi doorheen wordt gefilterd geeft veel sfeer in een huis. Meer lichtdichte rolgordijnen zijn vaak functioneler en een verduisterend rolgordijn is bijvoorbeeld ideaal voor een slaapkamer of een dakraam.

Voor iedere smaak en voor iedere ruimte in huis is er een passend rolgordijn. In onze winkel kunt u rolgordijnen kiezen uit een aantal collecties. Zo bieden wij u effen rolgordijnen, rolgordijnen met structuur en dessin.

Impressie rolgordijnen

Deze diashow vereist JavaScript.

Kleuren en dessins

De collectie kent vele kleuren zoals antiek wit, glanzend ivoor, diverse grijstinten, warme aardekleuren. Maar ook heldere kleuren zoals helderrood of oud hollands blauw. Daarnaast zijn er ook prachtige dessins leverbaar. Een rolgordijn wordt exact voor u op maat gemaakt, u heeft daarbij ook nog de keuze uit diverse afwerkingsmethodes voor wat betreft de onderlat en de bovenbak.

Persoonlijke touch

Bij ons krijgt u de mogelijkheid uw rolgordijn nog persoonlijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan een contrasterende rand of een bijzondere onderlat. Een mooie sierkoof aan de bovenzijde beschermd uw rolgordijn tegen vuil en stof. Maar het geeft het rolgordijn ook een extra strak uiterlijk. Wist u trouwens dat het zelfs mogelijk is uw eigen favoriete foto te laten drukken op uw rolgordijn? Informeer bij ons gerust naar alle mogelijkheden.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze rolgordijnen? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 – 571 655.

Wilt u een compleet interieuradvies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspiratie eens op www.puurstyling.com !