• Vouw­gor­dijnen

    Voor elk raam een oplossing

    Ekster Mode & Wonen - Leens

Bij het samen­stellen van de collectie vouw­gor­dijnen hebben wij veel aandacht besteed aan het zoeken naar de meest geschikte stoffen. Daarom heeft Ekster Wonen een ruim aanbod zonwe­ring en voor ieder inte­rieur een passend product.

Wat zijn vouwgordijnen?

Vouw­gor­dijnen zijn strak hangende banen stof die opge­haald worden door middel van een hand­matig óf elek­trisch koord- of ketting­sys­teem. De stof vouwt zich letter­lijk op.

Collectie

De collectie in onze winkel biedt u prach­tige vouw­gor­dijnen in vele kleuren, designs en stof­vari­anten van klas­siek tot trendy. Zelfs diverse gordijn­le­ve­ran­ciers bieden de moge­lijk­heid aan om van hun stoffen vouw­gor­dijnen te laten maken zodat u kunt kiezen voor vouw­gor­dijnen én gewone gordijnen in dezelfde stof.

Uitstra­ling

Modellen met baleinen hebben een strak uiter­lijk. Door te kiezen voor een model zonder baleinen krijgt het vouw­gor­dijn een noncha­lante uitstra­ling. Binnen de collectie vouw­gor­dijnen kunt u kiezen uit verschil­lende manieren van maken. Wij advi­seren u graag over alle mogelijkheden.

Tip:

Wij kunnen uw vouw­gor­dijnen voeren met een verduis­te­rende voering­stof. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden!

Wie zonwe­ring gaat aanschaffen, kan wel wat hulp gebruiken. In onze winkel kunt u terecht voor ideeën en advies voor uw nieuw aan te schaffen zonwe­ring. Kijk ook eens op de websites van Mult­isol en ABZ Raam­de­co­ratie om te zien wat er alle­maal moge­lijk is.

Garantie

Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor de mooiste oplos­sing voor uw raam, maar daar­naast kunt u er op vertrouwen dat wij ook kwali­teit leveren. Daarom zit op alle raam­de­co­ratie die u bij ons besteld kwali­teits­ga­rantie. Vraag in onze winkel naar de garantie op het product van uw keuze.

Meer infor­matie

Wilt u graag meer infor­matie over onze vouw­gor­dijnen? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 - 571 655.

Wilt u een compleet inte­ri­eur­ad­vies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspi­ratie eens op www.puurstyling.com!

Ekster Mode & Wonen

Valge 31
9965 PD Leens

tele­foon: 0595 - 571 655
e-mail: info@ekstermodewonen.nl

Openings­tijden

Maandag: 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag: 09:00 - 17:30 uur
Woensdag: 09:00 - 17:30 uur
Donderdag: 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Op zon- en feest­dagen zijn wij gesloten.

Er is zowel voor als naast de winkel altijd voldoende parkeer­ge­le­gen­heid. Komt u met het open­baar vervoer? De bus stopt vlak voor onze winkel!