Bij het samenstellen van de collectie vouwgordijnen hebben wij veel aandacht besteed aan het zoeken naar de meest geschikte stoffen. Daarom heeft Ekster Mode een ruim aanbod zonwering en voor ieder interieur een passend product.

Wat zijn vouwgordijnen?

Vouwgordijnen zijn strak hangende banen stof die opgehaald worden door middel van een handmatig óf elektrisch koord- of kettingsysteem. De stof vouwt zich letterlijk op.

Collectie

De collectie in onze winkel biedt u prachtige vouwgordijnen in vele kleuren, designs en stofvarianten van klassiek tot trendy. Zelfs diverse gordijnleveranciers bieden de mogelijkheid aan om van hun stoffen vouwgordijnen te laten maken zodat u kunt kiezen voor vouwgordijnen én gewone gordijnen in dezelfde stof.

Impressie vouwgordijnen

Deze diashow vereist JavaScript.

Uitstraling

Modellen met baleinen hebben een strak uiterlijk. Door te kiezen voor een model zonder baleinen krijgt het vouwgordijn een nonchalante uitstraling. Binnen de collectie vouwgordijnen kunt u kiezen uit verschillende manieren van maken. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden.

Tip:

Wij kunnen uw vouwgordijnen voeren met een verduisterende voeringstof. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden!

Wie zonwering gaat aanschaffen, kan wel wat hulp gebruiken. In onze winkel kunt u terecht voor ideeën en advies voor uw nieuw aan te schaffen zonwering. Kijk ook eens op de websites van Multisol en ABZ Raamdecoratie om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Garantie

Bij Ekster Wonen kiest u ten eerste voor de mooiste oplossing voor uw raam, maar daarnaast kunt u er op vertrouwen dat wij ook kwaliteit leveren. Daarom zit op alle raamdecoratie die u bij ons besteld kwaliteitsgarantie. Vraag in onze winkel naar de garantie op het product van uw keuze.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze vouwgordijnen? stuur dan een e-mail naar info@ekstermodewonen.nl of bel 0595 – 571 655.

Wilt u een compleet interieuradvies van een styliste? Ook dat kan, wij werken samen met Puur Styling. Kijk voor nog meer inspiratie eens op www.puurstyling.com !

Ekster Wonen staat garant voor perfect maatwerk voor ieder raam!